Hepsini Göster

Kamboçya Kadim A +++

(5 müşteri değerlendirmesi)

10.800,00

Menşei: Kamboçya

Nota: Dip

Yoğun, tatlı

isim: Oud Cambodia

Üretim tekniği:  ++ + Yaşlı Ud ağaçlarından  eski usul odun ateşinde distilasyon yöntemi ile elde edilmiştir.

Kamboçya Kadim videosunu izlemek için tıklayınız:Kamboçya

Bu ürünün 1 ml 2 ml 3 ml  satışı mevcuttur. Bunun için aşağıda yer alan  ”Bir Seçim Yapınız”  a tıklayınız.

Cambodia Oud Kadim,  Kamboçya kökenli Öd ağaçlarının doğal tatlılığını ve kadim damıtım karakterini yansıtan özel bir oud esansıdır. Hint oud’a göre daha yumuşak, daha tatlı ve daha reçinemsi bir profile sahiptir. Bu yönüyle hem deneyimli oud kullanıcılarına hem de başlangıç seviyesine uygundur.

İlk sürüldüğünde hafif tatlı, reçinemsi ve sıcak bir açılış yapar. Orta notalarda balımsı ve hafif meyvemsi oud karakteri belirginleşir. Dipte ise kremsi, yumuşak  odunsu derinlik bırakır. Sert değil; zarif ama güçlüdür.  Kadim formu, geleneksel damıtım hissini taşıyan yoğun ve karakterli bir yapı sunar.

Cambodia Oud Kadim; gücünü yumuşaklıktan alan, etkileyici ve seçkin bir oud deneyimidir.

Kadim ile Genç Oud’un farkı nedir?

Ud ağaçları yaşlandıkça ondan  elde edilen buhur ve yağların  faydası  genç olan Ud’lara nazaran daha etkilidir. Bu özellik kaliteli bir  udun yıllarca bekletilmesiyle de elde edilir. Çünkü bekleyen Ud şişe içerisinde olgunlaşmaya  devam ederken koku daha farklı bir şekle dönüşebilir.

      Koku Profili

  • Üst Nota: Hafif tatlı, reçinemsi

  • Orta Nota: Balımsı, meyvemsi öd

  • Alt Nota: Kremsi, sıcak ve kalıcı odunsu iz

    Kimler İçin Uygun?

  • Hint oud’u fazla sert bulanlar

  • Tatlı ve derin oud sevenler

  • Hem gündüz hem akşam kullanmak isteyenler

  • Zarif ama fark edilir bir iz bırakmak isteyenler

Kamboçya Kadim A +++ için 5 değerlendirme

  1. safa

    Normal udi hindi kokusuna göre daha gizemli, daha olmuş, daha karakterli bir koku,zaten kadim… Ud diyip geçmemek lazım, farklılıklar mevcut. Her biri keşfedilmeyi bekleyen hazine gibi.

  2. Mehmet

    Gerçekten rabbimizin hediyesi bizlere anlatilmaz yaşanır derler ya şişenin kapağını açar açmaz beni alıp götürüyor parasını sonuna kadar hak eden bir ürün orijinalligi zaten sorgulanamz barış abime beni bu güzellikle tanıştırdığı için ayrıca teşekkürler ederim.

  3. Canberk

    Basta hafif hayvansi bir acilisla beraber ilerleyen surecte recineli visneli pipo tutunu gibi kokuyor. Bir sure sonra eski mobilya kokusunu andiriyor ki kaliman udunda da ayni hissiyat olusmustu. Dogru dozlamayla gunluk bile kullanilir ancak boyle ozel kokulari gunluk kullanarak degersizlestirmeyin derim.

  4. Uğur kuş

    Bence ud severlerin 1 Gr dahi alıp elinde bulundurması gereken Koleksiyonluk ve parasının hakkını kalite ve kokusuyla tamamen veren bir ürün

  5. fc (doğrulanmış kullanıcı)

    bu Oud yağıda mükemmel kokuyor. Tatlı dip nota isteyenler için en iyilerinden birisi bu.
    Hayvansal açılış uzun sürmüyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0
    0
    Sepetiniz
    Sepetiniz BoşMağazaya Dön